Inloggen

Meetups Rijks ICT-Stage

Ben jij op zoek naar een ICT-stage in je 3e of 4e studiejaar, en lijkt het je wel wat om je in te zetten voor Nederland? Kom dan langs op de ICT stage-meetup op 24 mei in Utrecht!

Wat kun je op de meetups verwachten?

Tijdens de meetup word je ontvangen door het ICT-Stagebureau. Zij zijn het team achter Rijks ICT-Stage. Alle deelnemende studenten krijgen een korte workshop aangeboden aan het begin van de bijeenkomst, die gericht is op hoe je jezelf goed kunt presenteren in een netwerksetting. Daarna zullen de aanwezige Rijksorganisaties een korte ‘pitch’ houden om je een indruk te geven van wat zij doen & welke studenten ze zoeken.

Dan is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan, gewoon ontspannen aan een statafel met een hapje en een drankje. Je mag alles vragen wat je zou willen weten. Je kunt je een beetje oriënteren, en als je doelgericht te werk gaat kan je ook naar huis gaan met een paar uitnodigingen voor stage-sollicitatiegesprekken op zak!

Wie, wat, waar, wanneer?

Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven voor de meetup. Wanneer de meetup vol zit, communiceren we dat via deze pagina!

24 mei 2019 15:15 – 18:30, Belastingdienst, Rijkskantoor De Knoop, Croeselaan 14, Utrecht


Kijk voor meer info op: www.rijksictstage.nl.


Meld je aan!

* verplichte velden

Vul onderstaande gegevens in

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken jouw gegevens om je aan te melden en op de hoogte te kunnen houden van de Rijks ICT-Stage Meetups. Je ontvangt een bevestigingsmail en we houden je op de hoogte bij eventuele wijzigingen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

nvt

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

nvt

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

nvt

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *