Inloggen

Aanmelding Rijks ICT Noord Tech Meetup

Na twee succesvolle en volgeboekte eerste edities in 2018 is de Rijks ICT Noord Tech Meetup dit jaar terug! Het Rijks ICT Gilde organiseert dit event samen met DUO, DICTU, RDW, ODC-Noord en het CJIB op 3 december van 16:30-21:00 in het Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk. Er zijn workshops op het gebied van Data, Cloud, Software Engineering en ICT bij het Rijk. Ontmoet vakgenoten en laat je inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen door de bijzondere keynote spreker! Wij zorgen voor een heerlijk buffet en sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel. Deelname aan het evenement is kosteloos. 

Aan het definitieve programma wordt nog hard gewerkt en zal de komende weken duidelijk worden. Daar houden wij jou na aanmelding uiteraard van op de hoogte. Vorig jaar liepen de inschrijvingen snel vol, dus zorg dat je alvast jouw plek vastlegt voor 3 december.

Locatie: Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk (Borchsingel 53, 9766 PP, Eelderwolde)

Aanmelden

* verplichte velden

Vul onderstaande gegevens in

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

We gebruiken jouw aanmeldgegevens voor de gastenlijst, de naamkaartjes en updates over ons evenement. We delen deze informatie niet met derden.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens om aanmeldingen voor het event te verzamelen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw gegevens worden, samen met de gegevens van de andere aanmelders, verwerkt tot één aanmeldlijst. Uw gegevens worden vervolgens gebruikt voor onder andere de naamkaartjes.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na het event en de evaluatie hiervan worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd, tenzij u aangeeft dat u op de hoogte gehouden wilt worden van komende events.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *