Inloggen

Een enthousiaste groep UBR collega’s heeft begin 2017 het V-Lab opgericht. Het V-lab is voor en door UBR collega’s, verbonden met opdrachtgevers binnen het Rijk, het bedrijfsleven en de wetenschap. Op basis van gelijkwaardigheid kan iedereen meedenken en meebeslissen.

  Waarom V-Lab
  V-LAB helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden gericht op het vergroten van het adaptief vermogen. De VN spreekt van universele ‘21st Century Skills’. Om deze vaardigheden en competenties te ontwikkelen biedt V-Lab ruimte om te experimenteren, inspireren en innoveren. Bij het V-Lab gaan we daarmee aan de slag. Omdat veranderen lastig is doen we het bij V-Lab in samenwerking: met collega’s, opdrachtgevers, wetenschappers en het bedrijfsleven.
  Wat wordt er gedaan?
  Bij V-Lab experimenteren, leren en verbinden we in een veilige en vertrouwde omgeving. We testen nieuwe toepassingen en medewerkers ontwikkelen skills die passen bij hun leerdoel en bij de wereld van nu. Door verschillende activiteiten komen kennis, expertise en nieuwe inzichten samen. Je kan inspiratie opdoen bij online trainingen, workshops en evenementen bijwonen.
  Doe je mee?
  Het V-lab is er voor alle medewerkers van UBR. Wil je meedoen? We horen graag van je! Heb je een eigen idee die bijdraagt aan je werkomgeving, dan kan je die pitchen.
  Het Lab team
  Bij de coördinatie, de verbinding en de inspiratie rondom het V-Lab is een klein aantal UBR-collega’s betrokken. Te weten: Linda Boon, Bianca de Groot, Karin Huisman, Samir Lahiri, Arjen de Lange en Diederik van Leeuwen. Rondom het lab-team zijn veel V-Lab deelnemers betrokken bij projecten.